Új dimenzió a hazai építészetben

Ezek az alapelvek jellemzik az ArtConceptHouse luxusházait:

Tiszta, lenyűgözően egyszerű és lényegre törő forma

Természet közeliség

Modern energiatakarékos építési mód

Több évszázados hagyományok Fachwerk (Favázas épület, kitöltő falazattal) építészete kombinálva a legmodernebb kétkamrás, speciális gázzal töltött betörésbiztos üvegekkel egy felcserélhetetlen karaktert kölcsönöz ennek az építési módnak.

Ezt az építészeti irányt külföldön leginkább a Huf Haus és a Davinci Haus képviseli. Huf Haus 1972-ben hozta létre az első modern fachwerkházat, Davinci Haus 1989-ben épített először dizájnerházat ragasztott fa és üveg kombinálásával.

Azóta a két cég sikere töretlen, a világ legnívósabb családi házait építik sok ország igényes megrendelői számára. ArtConceptHouse a Huf Haus és Davinci Haus nyomán épít hazai megrendelői számára.

Az európai modern építészet és a keleti Zen filozófia keveredése a házak külső és belső megjelenésében és a környezetbarát anyagok felhasználása különlegesen magas energiaszintet hoz létre, melyet igazán egy ArtConceptHouse megtekintése után érezhetünk.

Hogyan érhetjük el a mai rohanó világban a harmóniát?

A megoldás az egészséges anyagokban, az egyenes vonalakban, a természetben keresendő.

  • Az ArtConceptHouse építészete személyre szabott életteret hoz létre, a nyitottság, az ésszerűség és a luxus összhangjával.
  • ArtConceptHouse a Huf Haus és Davinci Haus nyomán épít hazai megrendelői számára.

Mitől egyedi ez a házprogram?

A titok a szenvedélyben keresendő.

Az ArtConceptHouse megálmodója szenvedélyesen szereti ezt az építészetet. Felemelő érzés a megrendelő számára az optimális alaprajzokat, formákat kitalálni. Hatalmas öröm a legjobb anyagok kiválasztásával építeni.

És ha egy szakember úgy épít minden házat, mintha a sajátját építené, az garancia a sikerre.